17.09.2024 Днес петзвезден тенис! Време е за Димитров vs. Джокович!

Григор Димитров

Време е за едно от топ събитиеята в България в света на спорта за 2024 г. В 20:00 ч. на корта в “Арена София” ще излязат двама от най-добрите тенисисти в света – Григор Димитров vs. Новак Джокович.

За любителите на тениса: 4 часа наем на тенис корт, от София Тех Спорт намаление от 75 на 57 лв.

 

90 часа е отнело на организаторите да приведат всичко в “Арена София” в завършен вид. За сблъсък, за който билетите свършиха за 8 минути…

17.09.2024 Еуфория! Билетите за мача между Григор Димитров и Новак Джокович напълно разпродадени

Заради огромния интерес ще има екран зад музея Земята и хората

Столична община, Фондация Григор Димитров и bTV Media Group организират публична прожекция на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович. Заради огромния интерес общината ще сложи голям екран. Така двубоят може да се гледа от феновете на тениса, които не успяха да си вземат билет за залата. Екранът ще е на добре познато място на софиянци – в пространството зад музея “Земята и хората”. Събитието е с начален час 18:00 и ще завърши с края на мача между Димитров и олимпийския шампион от Париж 2024. Входът е свободен.

VIP измиване на лек автомобил, плюс току-що изпечена пица, от Автомивка Grillo, намалено от 54 лв. на 27 лв.

 

Екзотично хапване за вкъщи! Суши сет с 56, 68 или 128 хапки, намалено от 41 лв. на 27 лв.

За зрителите има осигурени ограничен брой шезлонги и пейки. Всеки може да си донесе одеяло или килимче и да го постави на удобно за него място. Спонсорите на мача ще имат участие и в публичното излъчване на двубоя. Те обещават различни игри и забавления за зрителите преди началото на събитието. Ще се раздават и топки с автограф на най-добрия български тенисист.

bTV Action е единствената телевизия, която ще излъчи двубоя на живо. btvsport.bg пък е единственият сайт, на който може да гледате Димитров – Джокович на живо и онлайн. Те стартират в 19:00 и в ефир, и онлайн.

Историческата среща може да се гледа и на платформата VOYO.bg. Всеки, който има свалено специалното приложение на btvnovinite.bg също може да гледа онлайн двубоя Димитров – Джокович и там.

 

Григор Димитров: Откровено за това защо основа фондацията си

 

Защо децата на Джокович нямат телефони четете тук.

 

Марияна Вельович ще бъде съдия на мача между Димитров и Джокович

 

Пресконференция на Григор Димитров в „Арена София“

 

 

 

Подобни публикации

Leave a Comment